Cautare

3901 de rezultate pentru "iovici adrian" (2.62 secunde)
"Cazul Nastase - o lupta politica dusa la umbra actului de justitie" Toata evolutia cazului Adrian Nastase, din 2005 și pana in prezent, reprezinta o lupta politica dusa la umbra actului de justitie, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, in exculusivitate pentru Inpolitics.
Adrian Nastase: ... Ce sperante are pentru 2014 Fostul premier Adrian Nastase a isi aminteste de cel mai dificil moment din spatele gratiilor, care a avut loc in urma cu un an: ... Despre anul 2013, Adrian Nastase nu are cuvinte bune. ... Adrian Nastase a adaugat:
Adrian Iovan a murit cu gandul la fiul sau in varsta de 7 ani, Albert, pe care il are cu cea de-a doua sotie, creatoarea de moda Romanita Iovan. ... "Albeert, te iubeeesc!", a strigat Adrian Iovan cu ultimele puteri, in momentul in care a simtit ca se duce.
"Adrian Iovan a salvat 30 de vieti" Pilotul Adrian Iovan a efectuat, in ultimii doi ani, aproape 30 de zboruri pentru Agentia Nationala de Transplant, multe dintre acestea chiar cu avionul din accidentul in urma caruia si-a pierdut viata, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, coordonatorul de transplant Victor Zota.
Semnul care a prevestit ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni Adrian Iovan si Aurelia Ion si-au pierdut viata dupa ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul caruia se afla un echipaj medical a aterizat fortat, luni dupa -amiaza, intr-o zona muntoasa accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita judetelor Cluj si Alba.
Adrian Streinu-Cercel: ... Acestea sunt datele prezentate de Adrian Streinu-Cercel, managerul spitalului Matei Bals, in cadrul unei conferinte de presa. ... Este posibil sa fie vorba de alte infectii originare din aceasta zona", a declarat Adrian Streinu-Cercel.
Magda Marincovici / marius tuca.ro) Institutul Cantacuzino va produce anul viitor vaccin antigripal, iar pe termen mediu, vaccinul BCG si DTP, astfel incat Romania sa fie capabila sa-si acopere, prin productia interna, mare parte din necesarul de vaccinuri esentiale, obligatorii, anunta Adrian Ionel, managerul Institutului.
Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel a declarat, intr-un interviu exclusiv pentru Digi24, ca noul virus COVID-19 este de 10 ori mai slab decat virusul gripal. ... Adrian Streinu-Cercel: ... Adrian Streinu-Cercel: ... Adrian Streinu-Cercel:
Doua sondaje realizate dupa alegerile din 28 noiembrie de IMAS si, respectiv, Metro Media Transilvania atesta ca Adrian Nastase se mentine in topul preferintelor electoratului, devansindu-l pe Traian Basescu cu 12-14 procente.
in PSD se intreaba foarte multi de ce este atit de suparat Ion Iliescu pe Adrian Nastase din moment ce acesta din urma a renuntat sa candideze pentru pozitia numarul unu in partid?
Presedintele PSD, Adrian Nastase, a afirmat recent ca scopul partidului pe care il conduce este de a reveni intr-un an la guvernare, simtind datoria de a gindi in termeni constructivi modul de schimbare si imbunatatirea randamentului economiei pentru a alina cit mai multe dintre suferintele romanilor.
Oricat ar parea de ciudat, autosuspendarea lui Adrian Nastase din functia de presedinte executiv al PSD este importanta mai mult pentru PSD decat pentru romani, in general. ßi asta pentru ca romanii s-au despartit de mult de domnul Adrian Nastase.
Sub acest semn, desi Adrian Nastase nu ii e deloc simpatic cotidianului, Ziua a denuntat unul dintre numeroasele abuzuri din ancheta DNA impotriva lui Adrian Nastase. ... Potrivit Rechizitoriului, si Ioan Paun, si Cristina Popa au comis grave ilegalitati in cazul Adrian Nastase.
Ceea ce nu inteleg acum actualii parlamentari este ca ei sint la fel de ridicoli ca si imaginea lui Adrian Minune, sau cum se mai numeste, in scaunul de parlamentar al lui Nea Nelu.
Democrat-liberalii sunt decisi sa-l ingroape pe politicianul Adrian Nastase. ... In opinia liderilor PD-L, refuzul deputatului Adrian Nastase de a demisiona si de a veni in fata justitiei nu este altceva decat o recunoastere clara a vinovatiei din dosarul instrumentat de procuratura.
Adrian Sarbu: "Avem o oportunitate istorica, intrarea in Schengen" Adrian Sarbu: "Fara Schengen, noi nu avem un viitor" Adrian Sarbu: "Noi nu suntem capabili sa ne aparam in tara noastra" Adrian Sarbu:
Adrian Mutu este antrenorul Rapidului. ... El sustine ca l-ar fi propus pe Leo Grozavu pe banca visiniilor si ca Adrian Mutu e o alegere neinspirata in acest moment.
Adrian Nastase si Traian Basescu se vor intalni in turul doi.
Ambitia Romaniei este ca Germania sa devina partenerul sau economic numarul unu, in conditiile in care parteneriatul propus Germaniei poate fi decisiv pentru aducerea economiei romanesti la nivelul de competitivitate al economiilor din tarile Uniunii Europene, a declarat, ieri, la Conferinta germano-romana pentru investitii de la Essen, premierul Adrian Nastase.
In prima faza, favorizat a fost Adrian Nastase - cotat, in jurul orelor 15.00, cu sapte procente in plus fata de Traian Basescu.
google-analytics.com